| Telefon: 0720.479.752 | Strada Oborului, nr.2, in spatele magazinului Dedeman Ploiesti, Prahova

Un somn odihnitor

Un somn este cu adevarat odihnitor doar atunci cand dormim pe perne curate

Orele de somn sunt foarte importante pentru a ne reface dupa o zi obositoare sau pentru a ne relaxa intreg organismul. Dincolo de linistea pe care ne-o dorim cu totii in dormitor, un aspect foarte important il reprezinta si confortul pe care il ofera patul in care dormim. Confortul saltelei si al pernei este extrem de important pentru a te bucura de un somn odihnitor.

Oricine isi doreste sa doarma pe o perna care sa fie moale, confortabila, parfumata, curata, fara pete sau urme de transpiratie si fara praf la nivel de captuseala. Insa odata cu trecerea anilor, fiecare dintre perne va purta urmele folosirii zilnice. Tocmai din acest motiv este recomandat sa apelam la serviciile profesionale pentru curatarea si igienizarea pernelor.

Importanta serviciilor de curatare perne

Daca nu iti doresti sa cumperi frecvent alte perne si sa investesti sume importante de bani pentru a te bucura in acelasi timp de confort si de perne fara praf si acarieni, atunci serviciile de curatare profesionala a pernelor sunt alegerea potrivita. In cadrul servciiilor oferite de Perna Rasfatata vei putea beneficia de igienizarea, curatarea si improspatarea pernelor. Astfel te vei putea bucura de un somn odihnitor, fara grija prafului din perne, a petelor sau a murdariei care se pot aduna in perne odata cu trecerea anilor.

Pe langa igienizare si curatare, serviciile profesionale pentru perne pot reprezenta si o modalitate la indemana pentru recapatarea volumului necesar pentru a beneficia de perne confortabile. In acest sens serviciile oferite includ inlocuirea penelor sau a pufului din perna pentru a avea volumul optim incat sa ofere confortul cel mai ridicat.

Alergiile sunt poate cel mai de temut efect negativ al pernelor pline de praf si de acarieni. Pernele care sunt folosite multi ani de zile pot avea urme de transpiratie sau o cantitate semnificativa de praf in captuseala. Prin curatarea pernelor praful este indepartat, iar riscul de a dezvolta sau de a intretine alergii cauzate de praf scade semnificativ.

Metoda profesionista eficienta pentru curatarea si improspatarea pernelor

In situatia in care vrei sa aduci un aer proaspat in privinta pernelor din dormitorul tau si sa ai siguranta faptului ca noapte de noapte te odihnesti pe perne curate si fara praf, poti sa apelezi la serviciile profesionale oferite de Perna Rasfatata pentru a curata si a igieniza pernele vechi. Pentru acest lucru folosim metoda super-profesionista de curatare, sterilizare si improspatare a pernelor, metoda numita Pilow VAC.

Prin folosirea metodei Pilow VAC este indepartat foarte eficient praful din penele sau puful din interiorul pernelor, este curatata intreaga umplutura si se readuce perna la forma sa initiala. In acest sens este folosita lumina UV care emite ozon pentru eliminarea bacteriilor din interiorul pernelor si in vederea sterilizarii acestora. In acelasi timp, metoda Pilow VAC contribuie inclusiv la improspatarea si la parfumarea penelor care se regasesc in interiorul pernelor.

Vorbim astfel de o metoda foarte eficienta pentru igienizarea, curatarea, reimprospatarea si redarea volumului optim pentru orice perna folosita de multi ani de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top