| Telefon: 0720.479.752 | Strada Oborului, nr.2, in spatele magazinului Dedeman Ploiesti, Prahova

Despre noi

Fiecare dintre noi isi doreste sa se bucure de un somn odihnitor si relaxant. Chiar daca de multe ori amenajam dormitorul pentru o atmosfera cat mai relaxanta si investim in cele mai calitative saltele, trebuie spus ca un detaliu pe care de multe ori il omitem este igiena pernelor pe care dormim.

Acarienii care se regasesc in praful din casa pot fi de multe ori cauza pentru care manifestam semne de alergie sau pentru care stranutam, avem nasul infundat ori avem respiratie ingreunata. Tot din cauza acarienilor din praful din casa, acarieni care ajung usor in puful sau in pernele de gasca din interiorul pernelor, putem manifesta chiar dermatita alergica sau tuse.

Din acest motiv este foarte importanta igienizarea sau curatarea pernelor pe care dormim, perne care dincolo de confort trebuie sa ofere si un mediu cat mai igienic. Odata ce am realizat importanta igienei pentru pernele pe care ne petrecem orele de somn in fiecare noapte, am luat decizia de a oferi unui numar cat mai mare de oameni posibilitatea de a se bucura de perne curate si igienice, perne care sa contribuie la un somn linistit si odihnitor.

Pornind de la aceste premise a luat nastere Perna Rasfata. Dupa un concept modern, igienizam si fabricam perne din puf si pene de gasca la cele mai bune raporturi calitate-pret. Tehnologia pe care o folosim la igienizare se bazeaza pe aer ionizat si raze ultraviolete, iar calitatea materialelor folosite reprezinta prioritatea maxima atunci cand vine vorba de clientii nostri. Ne propunem sa venim in sprijinul tuturor acelora care isi doresc sa beneficieze de un somn linistit in fiecare noapte si in acest sens asiguram servicii complete pentru curatarea si igienizarea pernelor.

Serviciile de curatare uscata a pernelor din puf si pene de gasca nu implica folosirea agentilor chimici de curatare. Prin urmare vorbim despre un serviciu prietenos atat cu mediul, cat si cu sanatatea clientilor nostri. Pe langa serviciul de curatare a pernelor, Perna Rasfatata se adreseaza clientilor inclusiv cu perne si pilote noi intr-o mare varietate de dimensiuni pornind de la cerintele fiecarui client.

Daca ai ales sa investesti in perne foarte confortabile si de calitate superioara, trebuie spus ca merita sa le igienizezi si sa le cureti periodic. Astfel vei putea sa te bucuri de confortul pernelor tale, dar si de faptul ca noapte de noapte vei dormi pe aceste perne care sunt curate.

 

Oricand ai nevoie de servicii pentru curatare si igienizare perne, ne poti gasi in incinta Oborului din Ploiesti. Daca din varii motive nu poti ajunge la noi, trebuie doar sa ne contactezi si venim la tine. Foloseste pagina de Contact a site-ului nostru pentru a ne solicita serviciile si noi vom ajunge la tine pentru a oferi serviciile de care ai nevoie.

Menirea noastra la Perna Rasfatata este confortul clientilor nostri!

Scroll to Top