| Telefon: 0720.479.752 | Strada Oborului, nr.2, in spatele magazinului Dedeman Ploiesti, Prahova

Igienizare

Indiferent de cat de multa atentie si de cat de mult timp investim in curatenia casei, praful este prezent in orice incapere. Praful reprezinta un amestec care este alcatuit din particule care provin din par, piele descuamata de la om sau de la animale, spori de mucegai, diferite particule alimentare uscate, fibre textile, dar si fragmente de insecte precum gandaci sau acarieni. Una dintre sursele majore de alergeni regasite in praful din casa il reprezinta acarienii. Acestea sunt de multe ori cauza pentru aparitia unor simptome de alergie.

Acarienii sunt greu de combatut datorita faptului ca nici aspiratul prafului si nici stergerea prafului nu contribuie la eliminarea completa a acestora. Mai mult, insecticidele nu sunt eficiente impotriva acarienilor. Acarienii sunt regasiti foarte des in perne si pilote, in saltele sau in tapiterii, acestea fiind locuri unde se aduna frecvent resturi de piele descuamata de la om. Prin urmare, chiar dormitorul este mediul favorabil pentru inmultirea acarienilor.

Statisticile vorbesc despre faptul ca procente importante de populatie este sensibila la acarieni, iar foarte multi copii care sufera de astm manifesta alergie la acarieni. Cea mai eficienta metoda pentru a trata sau pentru a preveni alergia provocata de acarieni o reprezinta inlaturarea factorilor care favorizeaza inmultirea acestora. Pernele pe care punem capul sa ne odihnim noapte de noapte sunt cele mai importante in a fi curatate si igienizate pentru indepartarea acarienilor. Prin prisma faptului ca respiram foarte aproape de perne, acestea sunt de fapt cele mai importante focare de acarieni din casa. Metoda eficienta pentru indepartarea acarienilor din interiorul pernelor o reprezinta curatarea lor uscata prin folosirea razelor ultraviolete si a aerului ionizat. Aceasta metoda de curatare si de igienizare a pernelor poate contribui la inlaturarea unei surse importante de alergie din interiorul locuintei si implicit la obtinerea unui somn mai linistit si mai odihnitor.

La Perna Rasfata folosim aceste metode moderne pentru curatarea si igienizarea uscata a pernelor. Pentru pernele vechi puful sau penele de gasca sunt expuse la razele ultraviolete, iar ulterior sunt trecute prin aer ionizat. Aceasta incarcatura este mai apoi introdusa intr-un cos nou din bumbac si astfel avem o noua perna perfect curata si igienizata, fara acarieni. Materialul folosit pentru confectionarea cosului de perna este peliculizat, fapt pentru care nu este posibila acumularea de praf in perna, iar penele din interior nu vor putea sa iasa prin respectivul material.

Pentru a beneficia de aceste metode de igienizare si de curatare a pernelor, ne poti contacta la sectiunea de Contact a site-ului nostru.

Preturi

Perna 80/80=35 lei
Perna 70/70=35 lei
Perna 60/60=35 lei
Perna 70/50=35 lei
Perna 50/50=30 lei
Perna 60/40=30 lei
Perna 40/40=25 lei

Scroll to Top