| Telefon: 0720.479.752 | Strada Oborului, nr.2, in spatele magazinului Dedeman Ploiesti, Prahova

Curatarea pernelor

Curatarea pernelor

Atunci cand vine vorba despre asteptarile clientilor nostri, suntem intotdeauna foarte atenti sa raspundem cu promptitudine si pornind de la cele mai ridicate standarde de calitate. Curatarea pernelor este unul dintre serviciile pe care le punem la dispozitia tuturor acelora care isi doresc sa se bucure de perne cat mai confortabile, dar in acelasi timp si de perne curate. Cu trecerea anilor, pernele vor avea nevoie de reimprospatare.

Care sunt semnele care indica faptul ca pernele trebuie reimprospatate

Odata cu trecerea anilor, pernele vor avea urme de transpiratie si vor aduna cantitati importante de praf. Avand in vedere faptul ca praful este de multe ori sursa de acarieni, acestia putand duce la alergii, este foarte importanta curatarea pernelor. Pe langa praful care se aduna in perne, acestea vor deveni mai plate datorita faptului ca puful sau penele din interior isi vor pierde din volum.

Perna Rasfatata pune la dispozitia clientilor un concept modern pentru curatarea, sterilizarea si improspatarea pernelor. Pentru acest lucru profesionistii nostri in curatarea pernelor vor folosi sistemul Pilow VAC. Aceasta solutie oferita de Perna Rasfatata vine sa rezolve toate aceste probleme ale pernelor vechi. In doar cateva minute vei putea sa te bucuri de perne care sa arate ca unele noi, oferind in acelasi timp un mediu lipsit de acarieni si de praf.

Sistemul Pilow VAC este folosit pentru a inlatura praful care s-a adunat in fiecare perna, pentru a curata umplutura din interiorul pernelor si pentru a readuce fiecare perna la forma sa initiala din perspectiva volumului. Pentru aceste rezultate, aceasta metoda apeleaza la o lumina UV care emite ozon pentru a ucide toate bacteriile din interiorul pernelor si pentru a steriliza pernele. De asemenea, in urma folosirii luminii UV care emite ozon, pernele vor fi reimprospatate prin parfumarea penelor din interiorul pernelor.

Principiul de functionare al Pilow VAC

Primul pas in curatarea pernelor prin metoda Pilow VAC este acela de a inlocui fata veche de perna cu una noua si care este perfect curata. Materialul folosit pentru confectionarea cosului de perna este peliculizat, fapt pentru care nu este posibila acumularea de praf in perna, iar penele din interior nu vor putea sa iasa prin respectivul material.

Noua fata de perna este montata pe masina de curatare si urmeaza a fi umpluta cu puful care este curatat. Puful murdar din interiorul pernelor vechi este introdus in camera special conceputa unde se regasesc lampile UV si unde prin rotatie se va separa puful de praful adunat in timp. In situatia in care clientul doreste mai multe volum, acest lucru se poate obtine prin completarea volumului de pene pana la obtinerea unei densitati dorite de catre client.

Odata ce acest ciclu este finalizat, penele care au fost supuse luminii lampilor UV pentru curatare vor fi introduse prin aspirare in interiorul noii fete de perna. Tot acest proces de curatare a pernelor dureaza cateva minute. Metoda Pilow VAC propune mai multe avantaje, cel mai important fiind reducerea costurilor pentru inlocuirea pernelor. La acest avantaj se adauga si cel referitor la faptul ca vei folosi perne igienizate si curate in fiecare noapte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top